Tuesday, January 15, 2013

Teruja dengan Kecomelan Hello Kitty

Assalamualaikum..


Hai.. haii.. rindu nyer afiq dengan korang semua. Rasa serba salah pulak sebab dah lama tak update blog nie. Korang mesti rindu dengan post-post mengarut afiq kann.. hahhaaa. :D. Sejak dua menjak nie jari-jemari afiq nie rasa berat jee nak usha keyboard macam angkat dumble pulak.

Tahun baru mesti ade azam untuk berubah kan. Sebelum tu afiq nak share sikit picture dekat gallery Hello Kitty di Puteri Harbour.




Update post paling pendek untuk tahun 2013.. 








Like Sekali.. Afiq Yassin


Sunday, September 30, 2012

Open House Selepas Raya Meriah!..

Assalamualaikum..

Entry tanpa description just nak share gambar open house dengan korang



Follow afiq di Twitter --> @afiqyassinfico







Like Sekali.. Afiq Yassin


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...